Elektronicaspecialist in Emmeloord

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het aansluiten en instellen van uw elektronica? Kies dan voor H.K. Elektronica Service, een elektronicaspecialist uit Emmeloord. Of het nu gaat om het uitkiezen van een nieuwe televisie, het aan laten sluiten van een audio installatie of het installeren van een satelliet schotel, H.K. Elektronica Service biedt in al deze gevallen een uitkomst. Dankzij jarenlange ervaring heeft dit bedrijf ervaring met verschillende merken. Advies en installatie is dan ook van een hoge kwaliteit.

Meer dan 30 jaar ervaring

H.K. Elektronica Service zit al meer dan 30 jaar in het vak. Geen enkele klus is voor dit bedrijf te moeilijk. Heeft u het idee dat elektra in uw woning of bedrijfsruimte niet goed is aangelegd of niet goed werkt? Ook dat kunt u laten nakijken door deze elektronicaspecialist uit Emmeloord. Daarnaast kiezen steeds meer bedrijven voor camerabeveiliging. Of u nu een productiebedrijf bent, een tankstation of een horecazaak, camerabeveiliging is eigenlijk onmisbaar. H.K. Elektronica Service heeft al voor veel klanten camerabeveiliging gerealiseerd. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op dit gebied? Neem dan contact op met deze elektronicaspecialist.

Contact opnemen

Als u wilt weten wat er mogelijk is, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Gebruik daarvoor het telefoonnummer 06-19199111. Wilt u liever contact per e-mail? Maak dan gebruik van het contactformulier dat op de website is te vinden. H.K. Elektronica Service werkt met zeer scherpe tarieven. Advies of installatie kost u dus nooit de hoofdprijs! Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend, u zit dus niet direct ergens aan vast.

   Contact  Diensten

Elektronicaspecialist Emmeloord

Henk Knevelbaard

Oostzeestraat 33

8303 VD Emmeloord

Telefoonnummer: 06-19199111

E-mail: henkknevelbaard@hotmail.com