Audio laten installeren in Emmeloord

Heeft u audioapparatuur staan en wilt u dit op correcte wijze geïnstalleerd hebben? In Emmeloord vindt u een betrouwbaar bedrijf met jarenlange ervaring op dit gebied. Of het nu om een Sony, Philips of Akai installatie gaat, H.K. Elektronica Service heeft ervaring met allerlei soorten audiomerken. H.K. Elektronica Service werkt zowel voor particulieren als bedrijven en kan iedere klus aan. Het maakt dan ook niet uit of het gaat om het aansluiten van een simpele audio installatie of het aansluiten van microfoons en audioapparatuur in bijvoorbeeld een kerk.

Advies op maat

Heeft u nog geen audio aangeschaft maar bent u dit wel van plan? Neem dan eerst contact op met H.K. Elektronica Service. Het bedrijf kan namelijk een goed advies geven. Hiermee voorkomt u dat u kiest voor een onnodig dure oplossing. Dat zou natuurlijk bijzonder jammer zijn! In veel gevallen is er een goedkopere oplossing mogelijk dan u wellicht denkt. Dankzij de jarenlange ervaring van H.K. Elektronica Service weet het bedrijf als geen ander wat de beste oplossing is voor uw persoonlijke situatie.

Wensen in kaart brengen

Om een goede installatie te kunnen verzorgen of een goed advies te kunnen uitbrengen is het noodzakelijk dat H.K. Elektronica Service uw wensen in kaart brengt. Dit kan tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Wilt u zo’n gesprek inplannen? Neem dan contact op met H.K. Elektronica Service. U kunt hiervoor het volgende telefoonnummer gebruiken: 06-19199111. Contact opnemen via internet is ook mogelijk. Vul het contactformulier in via de website van H.K. Elektronica Service en u wordt zo snel mogelijk teruggemaild.

   Contact  Diensten

Audio Emmeloord

Henk Knevelbaard

Oostzeestraat 33

8303 VD Emmeloord

Telefoonnummer: 06-19199111

E-mail: henkknevelbaard@hotmail.com